FELELŐSSÉG

Az APIVITA-nál a fenntartható fejlődés közvetlenül kapcsolódik a vállalati értékekhez, mint a kiválóság, az innováció és a felelősség. Célunk, hogy olyan módon fejlődjünk, hogy a jövő generációi is fejlődhessenek, és pénzügyi, társadalmi és környezeti hatásunkat a 17. ENSZ Fenntartható Fejlődés Céljához való hozzájárulásuk alapján értékeljük.

Felelős álláspont kialakításával az APIVITA erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a felhasznált erőforrások felelősségteljes irányításával, termékeinek környezetbarát tervezésével és környezetvédelmi magatartásával csökkentse környezeti lábnyomát, amely nemcsak a tevékenységét érinti, hanem termékeinek életciklusát is.

Az APIVITA az energia-lábnyomának korlátozása és a felelősségteljes környezeti tudatosság előmozdítása érdekében az üzleti tevékenység spektrumán keresztül hozzájárul az ENSZ Fenntartható Fejlődési Céljainak és különösen a 7. számú cél: „Megfizethető és tiszta energia”, a 8. számú cél: „Tisztességes munka és gazdasági növekedés”, a 12. számú cél: „Felelős termelés és fogyasztás”, és a 13. számú cél: „Éghajlatváltozás megfékezése” eléréséhez.

Zöld filozófiánkat világosan bemutatjuk az APIVITA bioklimatikus épületében, a Markopoulo ipari parkban, Görögországban.

Az APIVITA gyárra és irodaházra a legmodernebb technológia jellemző, amely az energiamegtakarítást, a vízgazdálkodást, a mikroklíma megteremtését, valamint a biológiai sokféleség fokozását biztosítja.

Az APIVITA-nál továbbra is elkötelezettek vagyunk fenntartható üzleti szemléletünk javítása és a társadalom és a természet értékteremtésében.

Az APIVITA preferálja az EMAS (Eco-Management and Audit Scheme = Hitelesített környezetvédelmi vezetési rendszer) és az FSC (Forest Stewardship Council = felelős erdőgazdálkodást igazoló tanúsítványrendszer) által tanúsított újrahasznosított vagy öko-tanúsított papír felhasználását, amely biológiailag lebontható és fenntarthatóan kezelt erdőkből származik. Ugyanakkor a papírnak klórmentesnek kell lennie és nem tartalmazhat nehézfémeket.

Továbbá a vállalat elkerüli a papír csomagolásának laminálását (műanyag fóliával), és az új arcápoló termékek fejlesztésében 30%-kal csökkentette a karton csomagolás súlyát. Ugyanebben a kategóriában 10%-kal csökkentette az új arcápoló termékek üvegcsomagolásának súlyát, és a hagyományos üvegeket új, a gyógyszerészeti előírásoknak megfelelő üvegekkel helyettesítette.

Olvassa el a
CSR 2017 (fenntarthatósági) jelentésünket
Kövessen minket:

added to cart

Item(s)

Continue shopping

5

View cart & checkout