1979

Két fiatal gyógyszerész, Nikos és Niki Koutsinas méhészeti termékekből és gyógynövény-kivonatokból kenőcsöket készítenek a patikájukban.

Niki and Nikos Koutsianas
1979

Megalapítják az APIVITA-t, Görögország első natúrkozmetikumokat gyártó cégét.

apivita is born
1979

A különleges propoliszos és kakukkfüves fekete szappanuk a görög gyógyszertárak polcaira kerülnek.

balck soap with propolis and thyme
1979

Az APIVITA gyógynövénykivonatos samponokat állít elő patikai üvegcsékben.

shampoo with herb elixirs
1991

Piacra kerülnek az illóolajos aromaterápiás és az egyéni igényekre kifejlesztett speciális termékek.

aromatherapy line
1990

A gyógynövényes samponok a görög gyógyszertárak legnépszerűbb termékei. A cég és annak természetes és hatékony termékei már 4000 gyógyszertárban vannak jelen.

2001

A mindennapi bőrápolási rutin színesítésére egy új ötlet születik: a tasakokban adagolt EXPRESS szépségmaszkok (arc- és hajmaszkok és arcradírok).

express beauty masks
2001

Az APIVITA meghódítja Spanyolországot. A márka ma már 80 El Corte Ingles üzletházban és 650 gyógyszertárban van jelen, valamint Madridban kiemelt üzlete van.

2001

Az APIVITA nyit Ázsia felé: termékei Hongkongban és Japánban is elérhetőek.

2007

Létrehozunk egy organikus görög gyógynövényültetvényt, és Görögország-szerte együttműködésre lépünk a helyi termelőkkel.

2007

Megszületik egy olyan termékcsalád, ami több újítás és szabadalom felhasználásával a méhpempőt forradalmian új módon kapszulázva hasznosítja: ez a QUEEN BEE. Még ebben az évben piacra kerülnek a különböző bőrtípusok igényeit kielégítő, bőrápoló krémcsaládok (First Line, Aqua Vita, Wine Elixir).

2013

Megkezdődik a gyártás és csomagolás Markopoulo Mesogaiában, a cég új bioklimatikus üzemében.

2013

Athén központjában megnyílik az APIVITA Experience Store, egy innovatív bolt, ahol a vevők megismerhetik és kipróbálhatják a holisztikus szemléletű egészség- és a szépségápolást.

APIVITA Experience Store
2014

Az APIVITA 14 országban van jelen és már 35 éve forradalmasítja a szépségápolást.

apivita celebrates 35 years of innovation and development in 14 countries

HISTORY

1972-ben az APIVITA alapítóit Nikos és Niki Koutsianat, két fiatal gyógyszerészt megihletett a méhtársadalom, a görög természet egyedülálló sokszínűsége és Hippokratész egészséghez és szépséghez viszonyuló holisztikus hitvallása. Együttesen létrehozták az első természetes, méhészeti termékek és gyógynövénykivonatok felhasználásával készített kozmetikumaikat.

Néhány évvel később, 1979-ben létrehozták az APIVITA-t. A név a latin APIS (méh) és VITA (élet) szavakból ered, jelentése a „méhek élete”. Ez a név utal a cég filozófiájára, mivel akárcsak a méhek, a cég is értékteremtő: Értéket a társadalomnak, Értéket a természetnek, és Értéket a gazdaságnak.

Mára az APIVITA határozott filozófiát, értékeket, társadalmi szerepvállalást, örökséget és mindig megújuló szemléletet mondhat magáénak. Egy saját univerzum emberekkel, termékekkel, célokkal, értékekkel, álmokkal, és a folyamatos fejlődést biztosító új törekvésekkel.

Az APIVITA tápanyagokban gazdag méhészeti alapanyagok, mediterrán gyógynövények és tiszta illóolajok felhasználásával már több mint 300 természetes és hatékony arc-, test- és hajápoló terméket fejlesztett ki, miközben több környezetbarát újítást és szabadalmat is létrehozott.

Az APIVITA egy életmód is, mely összeköti a vállalat dolgozóit, a nemzetközi partnereket, a méhészeket és termesztőket, egyetemi tanárokat és kutatókat, a gyógyszerészeket és a végfelhasználókat szerte a világon.

Az APIVITA elköteleződése és jövőképe már 15 országban talált otthonra: Spanyolországban, Japánban, Hongkongban, az USA-ban, Cipruson, Ukrajnában, Bulgáriában, Belgiumban, Hollandiában stb.

Kövessen minket:

added to cart

Item(s)

Continue shopping

5

View cart & checkout