TERMÉSZETES, HATÉKONY ÉS HOLISZTIKUS

TERMÉSZETES

Az APIVITA kozmetikumai természetes eredetű hatóanyagokból, a görög természet növényeinek kivonataiból, magas tápértékű méhészeti termékekből és organikus illóolajokból állnak.

Az APIVITA készítmények 85-100%-ban tartalmaznak természetes összetevőket, viszont nem tartalmaznak szilikonokat, parabéneket, petróleumot, propilénglikolt, szintetikus pézsmát, ftalátot és más olyan összetevőket, amelyek az egészségre vagy a környezetre károsak.

HATÉKONY

Az APIVITA kutatási és fejlesztési részlege bizonyítottan tapasztalt az INNOVATÍV, természetes és hatékony kozmetikumok fejlesztésében. A felhasznált összetevők a zöld kozmetológia élvonalából valók. A kutatási és fejlesztési részleg a görög és a nemzetközi egyetemekkel összefogva figyelemmel kíséri a folyamatokat és a hatékonyságot életszerű és klinikai körülmények között, valamint a végtermékeken is klinikai vizsgálatokat végez kutatóintézetekkel és egyetemekkel szorosan együttműködve.

HOLISZTIKUS

A hippokratészi filozófia inspirálta azt a hozzáállást, amivel az APIVITA a különböző problémákra a megoldást átfogóan igyekszik megtalálni. Minden APIVITA bőrápoló termék többfunkciós, összetett megoldást kínál az adott bőrproblémára: egyszerre hidratál, véd a környezeti szennyeződésektől, megelőzi a korai bőröregedést, valamint a tiszta, 100%-os, minősített organikus illóolajoknak köszönhetően felfrissít, enyhíti a feszültséget és a stresszt. Minden termék kiegészíti vagy megerősíti egymást és együttműködnek a maximális eredmény érdekében.

Kövessen minket:

added to cart

Item(s)

Continue shopping

5

View cart & checkout