SUNCARE

APIVITA SUN KID Gyerek spray SPF50 150ml + AJÁNDÉK Kulacs

Probléma:Gyermekek érzékeny bőrére kifejlesztett fényvédő spray, mely speciálisan kialakított szűrők kombinációjával hatékonyan véd a napsugárzás káros hatásaitól és intenzíven ápolja a bőrt. Organikus olívaolaj tartalma segít megerősíteni a gyermekek bőrének hidrolipid védőrétegét, ezzel megelőzve a bőr napsugárzás okozta kiszáradását. Körömvirág kivonattal ápolja és nyugtatja a bőrt. Vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag organikus aloe vera tartalma segíti a bőr hidratációját, miközben irritációt enyhítő hatással is bír. Szabadalmaztatott propolisz kivonat, Görög hegyi tea infuzum (növényi forrázat) és E-vitamin tartalma hatékony antioxidáns védelmet nyújtanak. Itt olvashat többet a termékről.

A gyerek spray mellé most egy ajándék kulacsot adunk ajándékba!

FONTOS: Napozás előtt megfelelő mennyiségben, egyenletesen vigye fel gyermeke bőrére. A maximális védelem fenntartása érdekében rendszeresen ismételje használatát, különösen erős izzadás, úszás vagy törölközés után. A tökéletes védelem érdekében gyermeke viseljen kalapot, napszemüveget, pólót és kerülje a napsugárzást 12 és 16 óra között. Csecsemőket és gyermekeket ne tegyen ki direkt napsugárzásnak!

Az APIVITA fényvédő termékeit bőrgyógyászok és gyógyszerészek közreműködésével fejlesztették ki. Keresse a forgalmazó gyógyszertárakban!

Kövessen minket:

added to cart

Item(s)

Continue shopping

5

View cart & checkout