Εγγραφείτε στο Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τα
νέα μας στο email σας!

Η εγγραφή σας έγινε με επιτυχία. Σας ευχαριστούμε!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ
ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η εταιρεία "APIVITA ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΕΒΕ", με έδρα στο Βιομηχανικό Πάρκο Μαρκόπουλου Μεσογαίας ν. Αττικής, με Α.Φ.Μ. 094280564 και Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ Αθηνών (APIVITA), είναι ελληνική εταιρεία φυσικών καλλυντικών. Η APIVITA είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας των δεδομένων σας, σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων) (ΓΚΠΔ).

Η APIVITA επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα που μας έχετε χορηγήσει ή τα οποία συλλέγουμε για εσάς σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Η APIVITA μπορεί να συλλέγει και να επεξεργάζεται τις ακόλουθες κατηγορίες προσωπικών δεδομένων:

  • Δεδομένα τα οποία εσείς μας παρέχετε, για παράδειγμα όταν επισκέπτεσθε την ιστοσελίδα μας, κατά την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα μας, κάθε φορά που συνδέεστε σε έναν υπάρχοντα λογαριασμό πελάτη ή εάν επιθυμείτε να συμμετέχετε σε μια online έρευνα, μπορεί να σας ζητηθεί η παροχή ορισμένων πληροφοριών όπως στοιχεία επικοινωνίας (π.χ. όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ταχυδρομική διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου, τίτλος της εργασίας σας, επωνυμία της εταιρείας σας), ηλικία και ημερομηνία γέννησης, φύλο, όνομα χρήστη και κωδικός πρόσβασης, ζητήματα που σας απασχολούν σχετικά με τη χρήση των προϊόντων μας, καθώς και πληροφορίες για τις μάρκες και τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε.
  • Πληροφορίες που συλλέγουμε μέσω cookies όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας (βλ. κατωτέρω για περισσότερες πληροφορίες).
  • Δεδομένα που μας παρέχετε όταν παραγγέλνετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας ως πελάτης χονδρικής όπως επωνυμία, ΑΦΜ, ΔΟΥ, διεύθυνση, τηλέφωνο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τομέας δραστηριότητας, νομική μορφή, ονόματα εκπροσώπων, καθώς και στοιχεία πληρωμής ή, σε περίπτωση προμήθειας μέσω πίστωσης, πληροφορίες σχετικά με την πιστοληπτική σας ικανότητα.
  • Πληροφορίες τις οποίες λαμβάνουμε από τρίτους (π.χ. παρόχους υπηρεσιών πληροφοριών) ή κοινά διαθέσιμες πηγές (π.χ. εμπορικά μητρώα).
ΠΩΣ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς στις ακόλουθες περιπτώσεις:

(α) Όταν εγγράφεστε στην ιστοσελίδα μας.
(β) Όταν επικοινωνείτε μαζί μας, για να ζητήσετε πληροφορίες ή να υποβάλετε ερωτήματα για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.
(γ) Όταν αγοράζετε προϊόντα ή υπηρεσίες από εμάς ως πελάτες χονδρικής.
(δ) Στο πλαίσιο ενεργειών μάρκετινγκ ή ερευνών αγοράς, εφόσον συντρέχουν οι νόμιμες προϋποθέσεις.
(ε) Από άλλες εταιρίες του Ομίλου ή εμπορικούς συνεργάτες μας, που νομίμως διαβιβάζουν σε εμάς δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα.
(στ) Από άλλες εταιρίες με σκοπό τη νομική στήριξη του έννομου συμφέροντος της APIVITA για τη διασφάλιση της εμπορικής πίστης, την πρόληψη της απάτης, την αντιμετώπιση του πιστωτικού κινδύνου και του κινδύνου της αγοράς.

Εάν παρέχετε προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό τρίτου, θα πρέπει να διασφαλίζετε ότι ο εν λόγω τρίτος έχει προηγουμένως λάβει γνώση της παρούσας Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Προκειμένου να τηρούμε ενημερωμένες τις πληροφορίες σας, παρακαλούμε να μας ενημερώνετε για τυχόν αλλαγές στα δεδομένα που επεξεργαζόμαστε για εσάς.

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Χρησιμοποιούμε και επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα που συλλέγουμε για εσάς:

(α) Στο πλαίσιο εκτέλεσης της μεταξύ μας σύμβασης για:

  • Την εκτέλεση των παραγγελιών για την αγορά προϊόντων και υπηρεσιών μας, την εκπλήρωση των μεταξύ μας συμβατικών υποχρεώσεων και την ολοκλήρωση των συναλλαγών μας με εσάς.
  • Τη δημιουργία και διαχείριση του λογαριασμού χρήστη σας.
  • Την ενημέρωσή σας για την παραγγελία σας και την απόκριση σε αιτήματά σας.
Νομική βάση της επεξεργασίας αποτελεί η εκτέλεση σύμβασης (Άρθρο 6 παρ. 1 στοιχείο β ΓΚΠΔ).

(β) Για τη συμμόρφωση με τις έννομες υποχρεώσεις μας, όταν η επεξεργασία απαιτείται από το νόμο. Νομική βάση της επεξεργασίας αποτελεί η συμμόρφωση με έννομη υποχρέωση της APIVITA (Άρθρο 6 παρ. 1 στοιχείο γ ΓΚΠΔ).

(γ) Βάσει εννόμου συμφέροντος, για:

  • Την καλύτερη κατανόηση των αναγκών και προσδοκιών σας και τη βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών μας.
  • Τη βελτίωση της ασφάλειας των συστημάτων πληροφοριών της APIVITA.
  • Την προστασία των προϊόντων και των πελατών μας και τον εντοπισμό και την πρόληψη έκνομων ενεργειών, καθώς και την επίλυση διαφορών σε περίπτωση μη ομαλής εξέλιξης των συναλλαγών μας.
  • Την προστασία της επιχείρησής μας έναντι αφερεγγυότητας των πελατών - αγοραστών μας.
  • Την επικοινωνία μαζί σας για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με τη χρήση της ιστοσελίδας μας από εσάς.
  • Την ενημέρωσή σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε σχέση με νέα προϊόντα και υπηρεσίες APIVITA και Uriage, για τα νέα μας ή τις προσφορές μας ή άλλα θέματα πιθανού ενδιαφέροντός σας. Εάν διαφωνείτε με τη χρήση των στοιχείων επικοινωνίας σας για το σκοπό αυτό, μπορείτε οποτεδήποτε να μας το δηλώσετε gdpr@apivita.com.
Νομική βάση της επεξεργασίας αποτελεί το έννομο συμφέρον (Άρθρο 6 παρ. 1 στοιχείο στ ΓΚΠΔ).

(δ) Με βάση τη συγκατάθεσή σας, για την πραγματοποίηση ερευνών αγοράς. Νομική βάση της επεξεργασίας αποτελεί η συναίνεση (Άρθρο 6 παρ. 1 στοιχείο α ΓΚΠΔ).

Σε περίπτωση που χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας για άλλους σκοπούς, θα σας ενημερώνουμε σχετικά τη στιγμή της συλλογής τους και θα λάβουμε τη συγκατάθεσή σας όπου απαιτείται.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ

Η APIVITA δε διαθέτει προς πώληση και δεν διαβιβάζει ή άλλως δημοσιοποιήσει προσωπικά δεδομένα σας σε τρίτους χωρίς τη συγκατάθεσή σας, εκτός από τις περιπτώσεις που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Η APIVITA ενδέχεται να κοινοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα σε:

(α) Τρίτους παρόχους υπηρεσιών, που παρέχουν υπηρεσίες για λογαριασμό και κατ' εντολή μας, οι οποίοι δεσμεύονται να τηρούν την εμπιστευτικότητα και την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων σύμφωνα με την εθνική νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων και τον ΓΚΠΔ, περιλαμβανομένων εταιρειών ενημέρωσης οφειλετών για ληξιπρόθεσμες απαιτήσεις, ελεγκτών και λογιστών, εταιρειών αρχειοθέτησης και διαχείρισης αρχείων κλπ.
(β) Εταιρείες του Ομίλου μας, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους και σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου για τις διεθνείς διαβιβάσεις δεδομένων, εάν έχουν εφαρμογή.
(γ) Συνεργάτες μας, για τους σκοπούς που αναφέρονται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, περιλαμβανομένων εταιρειών παροχής υπηρεσιών ασφάλισης πιστώσεων. Η διαβίβαση αυτή διενεργείται νόμιμα λόγω ύπαρξης έννομου συμφέροντος για την προστασία της επιχείρησής μας σε περίπτωση μη ομαλής εξέλιξης της μεταξύ μας συναλλαγής. Η εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφάλισης πιστώσεων δύναται να επεξεργαστεί τα δεδομένα σας για τη διενέργεια των απαιτούμενων εκ μέρους της ενεργειών στο πλαίσιο εφαρμογής της μεταξύ μας συμφωνίας και για τη συμμόρφωση με τις έννομες υποχρεώσεις της.
(δ) Οποιαδήποτε δημόσια ή δικαστική αρχή, εφόσον αυτό επιβάλλεται από το νόμο ή από δικαστική απόφαση.

ΠΩΛΗΣΗ, ΕΚΧΩΡΗΣΗ, ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Τα προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν μπορεί να μεταφερθούν σε τρίτους σε περίπτωση πώλησης, εκχώρησης ή μεταβίβασης της APIVITA ή περιουσιακών στοιχείων αυτής. Στην περίπτωση αυτή, θα μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον αγοραστή, εκδοχέα ή αντισυμβαλλόμενο σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων σας μετά την εν λόγω πώληση, εκχώρηση ή μεταβίβαση.

ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΤΡΙΤΕΣ ΧΩΡΕΣ

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν υφίστανται επεξεργασία κατά προτίμηση εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εφόσον λαμβάνει χώρα επεξεργασία προσωπικών δεδομένων σε χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα διασφαλίζουμε ότι τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα θα υποβάλλονται σε επεξεργασία υπό κατάλληλες εγγυήσεις ασφαλείας.

Ορισμένες χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν ήδη θεωρηθεί επισήμως από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως χώρες που παρέχουν επαρκές επίπεδο προστασίας δεδομένων. Συνεπώς, η διαβίβαση δεδομένων σε αυτές τις χώρες δεν απαιτεί οποιαδήποτε ειδική άδεια ή συμφωνία.

Σε χώρες για τις οποίες δεν έχει ληφθεί σχετική απόφαση, είτε θα ζητούμε τη συγκατάθεσή σας για τη διαβίβαση, είτε θα διαβιβάζουμε τα δεδομένα με βάση τις εγκεκριμένες από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή συμβατικές ρήτρες που επιβάλλουν αντίστοιχες υποχρεώσεις προστασίας δεδομένων απευθείας στον παραλήπτη, εκτός εάν επιτρέπεται από το νόμο να προβούμε άλλως στις εν λόγω διαβιβάσεις.

ΠΑΙΔΙΑ

Όταν επισκέπτεστε την Ιστοσελίδα, συλλέγουμε συγκεκριμένες πληροφορίες με αυτοματοποιημένα μέσα, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες όπως cookies, web beacons και log files.

Σχετικά, παρακαλούμε δείτε την Πολιτική Χρήσης Cookies της APIVITA κάνοντας κλικ εδώ: https://www.apivita.com/hellas/cookies_policy

ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ

Αποθηκεύουμε τα δεδομένα σας για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται από το σκοπό της επεξεργασίας και για το χρονικό διάστημα που τυχόν απαιτηθεί μέχρις ότου παραγραφούν, βάσει της νομοθεσίας, τυχόν αξιώσεις ή μέχρι την αμετάκλητη δικαστική επίλυση αυτών.

Σε περίπτωση που η επεξεργασία βασίζεται στη συγκατάθεση, τα δεδομένα τηρούνται μέχρι την ανάκληση αυτής.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

H APIVITA εφαρμόζει κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφαλείας για να προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργάζεται, όπως SSL, σύμφωνα με τα βιομηχανικά πρότυπα για την online και offline ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων. Αν έχετε κάποια απορία σχετικά με την ασφάλεια που παρέχεται μέσω της ιστοσελίδας μας, μπορείτε να μας αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο gdpr@apivita.com

ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

Η εταιρεία ενδέχεται να παρέχει συνδέσεις σε άλλες ιστοσελίδες αποκλειστικά προς διευκόλυνση και πληροφόρηση των επισκεπτών μας. Αυτές οι ιστοσελίδες δεν είναι υπό τον έλεγχό μας και διέπονται από δική τους πολιτική αναφορικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων, που σας προτείνουμε να διαβάσετε εάν επισκεφθείτε αυτές. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για το περιεχόμενο ή τις πρακτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων των εν λόγω Ιστοσελίδων ή για οποιαδήποτε χρήση αυτών.

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ

Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση στα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν, διόρθωση/διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων, περιορισμό της επεξεργασίας, δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία ή/και να ασκήσετε το δικαίωμά σας στη φορητότητα των δεδομένων, σύμφωνα με το ΓΚΠΔ.

Εάν η επεξεργασία δεδομένων βασίζεται στη συγκατάθεσή σας, μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας οποτεδήποτε, με ισχύ για το μέλλον.

Σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι από τη χρήση των δεδομένων σας από εμάς ή από την απάντησή μας στην άσκηση των ανωτέρω δικαιωμάτων σας, δικαιούστε να υποβάλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Μπορείτε να ασκήσετε τα παραπάνω δικαιώματά σας επικοινωνώντας με την APIVITA στα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται στη σχετική ενότητα κατωτέρω.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας οποτεδήποτε και για οποιονδήποτε λόγο στην παρακάτω διεύθυνση:

APIVITA
ΒΙ.ΠΑ. Μαρκοπούλου
Τ.Κ. 19003 Μαρκόπουλο Μεσογαίας, Ελλάδα
Τηλ: +30 210 5707284 & +30 215 5707266
e-mail: gdpr@apivita.com

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ - ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

Η APIVITA δύναται να τροποποιεί και να επικαιροποιεί την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία ή/και στο πλαίσιο βελτίωσης των υπηρεσιών της και διεύρυνσης των δραστηριοτήτων της. Τροποποιήσεις της παρούσας Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αποκτούν ισχύ από την ημερομηνία ανάρτησής τους στην ιστοσελίδα μας. Συνεπώς, σας προτείνουμε να επισκέπτεσθε συχνά αυτή την ενότητα της Ιστοσελίδα μας, προκειμένου να είστε διαρκώς ενημερωμένοι για τυχόν αλλαγές. Το δικαίωμά μας να χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες προσωπικού χαρακτήρα βασίζεται στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που βρίσκεται σε ισχύ κατά τον χρόνο χρήσης αυτών των πληροφοριών.

Μαρκόπουλο, Ιανουάριος 2020

 
Newsletter:
Ακολουθήστε Μας: