Εγγραφείτε στο Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τα
νέα μας στο email σας!

Η εγγραφή σας έγινε με επιτυχία. Σας ευχαριστούμε!

ΕΡΕΥΝΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Η έρευνα και ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων στην APIVITA έχει μια ιστορία σαράντα ετών, από την εποχή που οι ιδρυτές της παρασκεύασαν στο φαρμακείο τους φυσικά καλλυντικά, συνδυάζοντας εκχυλίσματα βοτάνων και μελισσοκομικά προϊόντα, όπως πρόπολη και βασιλικό πολτό.

Έχουν ήδη μελετηθεί συστηματικά εξήντα φυτά, το σύνολο των μελισσοκομικών προϊόντων και έχουν αναπτυχθεί περισσότερα από εκατό εκχυλίσματα και έλαια.

Σήμερα το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρίας απασχολεί έμπειρους επιστήμονες ειδικευμένους στους τομείς της χημείας, της κοσμετολογίας, της φαρμακευτικής, της βιοχημείας και της χημικής μηχανικής, οι οποίοι διεξάγουν υψηλού επιπέδου έρευνα στα εργαστήρια της APIVITA. Ταυτόχρονα, το τμήμα συνεργάζεται με την παγκόσμια ακαδημαϊκή κοινότητα για τη διεξαγωγή εκτεταμένης έρευνας στα ενδημικά φαρμακευτικά και αρωματικά φυτά και τα μελισσοκομικά προϊόντα.

Η εταιρεία επενδύει σταθερά στην έρευνα για την εύρεση καινούργιων συστατικών, όπως στο τσάι του βουνού και σε φυτά άγριας συλλογής. Κατατάσσεται στις κορυφαίες πράσινες εταιρίες του κόσμου λόγω της ανάπτυξης μεθόδων εκχύλισης και εφαρμογής καινοτομιών, όπως:

Η μοναδική ευρεσιτεχνία για την μέθοδο εκχύλισης της ελληνικής πρόπολης. Εφαρμόζεται στην αντηλιακή σειρά και στα προϊόντα περιποίησης προσώπου και προσδίδει στο τελικό προϊόν μοναδικές φωτοπροστατευτικές, αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες.

Η ενθυλάκωση του βασιλικού πολτού σε λιποσώματα, του οποίου διατηρεί τις ιδιότητες και τα μοναδικά θρεπτικά συστατικά και αυξάνει την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών των κρεμών από την επιδερμίδα και ενισχύει τη διείσδυσή τους στα βαθύτερα στρώματά της.

Η αντικατάσταση του νερού με εγχύματα βοτάνων που εμπλουτίζουν το προϊόν με ισχυρά αντιοξειδωτικά. Τα εγχύματα, επιλέγονται σε σχέση με τη συνέργειά τους με τα υπόλοιπα συστατικά των προϊόντων, ενισχύοντας τη δράση τους και μεγιστοποιώντας την αποτελεσματικότητά τους. Προσδίδουν στα τελικά προϊόντα ιδιότητες που ξεπερνούν την απλή ενυδάτωση που προσφέρει το νερό και προσφέρουν αντιοξειδωτική προστασία, καταπραϋντική ή αντιφλεγμονώδη δράση.

Η ανάπτυξη μεθόδων αξιολόγησης αποτελεσματικότητας των πρώτων υλών στο βιοχημικό εργαστήριο της APIVITA. Πρόκειται για μία καινοτόμο βιβλιοθήκη με περισσότερα από διακόσια γονίδια που σχετίζονται με διάφορες καταστάσεις του δέρματος, όπως: αντιοξειδωτική δράση, λεύκανση, αντιγήρανση, φωτοπροστατευτική δράση και ενυδάτωση. Με τη χρήση τεχνικών μοριακής βιολογίας τελευταίας τεχνολογίας γίνεται αξιολόγηση και επιλογή των πρώτων υλών και των τελικών προϊόντων, με στόχο τη μέγιστη αποτελεσματικότητα σε ανθρώπινα κύτταρα δέρματος και σε ανθρώπινο δερματικό ιστό.

Φυσικά Αποτελεσματικά Ολιστικά

Κάθε προϊόν APIVITA είναι ένα ταξίδι στον κόσμο των βοτάνων της Ελλάδας και των μελισσοκομικών προϊόντων, αντικατροπτίζει την ιστορία αλλά και το όραμα της εταιρείας και προάγει έναν πιο συνειδητοποιημένο τρόπο ζωής.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ

Γνωρίστε τα μοναδικά συστατικά μας, τις χρήσεις και τις ιδιότητές τους.

Διαβάστε περισσότερα
Newsletter:
Ακολουθήστε Μας: