Εγγραφείτε στο Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τα
νέα μας στο email σας!

Η εγγραφή σας έγινε με επιτυχία. Σας ευχαριστούμε!

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

Οι πηγές έμπνευσης που μας συντροφεύουν από το ξεκίνημα της APIVITA μέχρι σήμερα είναι η θαυμαστή κοινωνία της μέλισσας, η μοναδική ελληνική φύση και ο πατέρας της Ιατρικής Ιπποκράτης.

Η κοινωνία της μέλισσας αποτελει έναν υπεροργανισμό που παράγει διαρκώς αξία. Μέσω της επικονίασης εξασφαλίζει τη βιωσιμότητα των οικοσυστήματων, ενώ ταυτόχρονα μας προσφέρει τα πολύτιμα μελισσοκομικά προϊόντα.

Η ελληνική φύση με την πλούσια βιοποικιλότητά της, τα μοναδικά ενδημικά φυτά και βότανα υψηλής βιολογικής αξίας αποτελεί έναν ανεκτίμητο φυσικό θησαυρό.

Ο Ιπποκράτης, ο πρώτος ολιστικός γιατρός, φιλόσοφος και δάσκαλος. Εξακολουθεί μέχρι σήμερα να μας διδάσκει και να μας εμπνέει, με την πίστη του στη δύναμη της φύσης, την αφοσίωσή του στον άνθρωπο και στην ολιστική προσέγγιση της υγείας, της ευεξίας και της ομορφιάς.

Το όνομα APIVITA προέρχεται από τις λατινικές λέξεις APIS (Μέλισσα) και VITA (Ζωή), και σημαίνει «η ζωή της μέλισσας». Το λογότυπό μας είναι εμπνευσμένο από τις «Μέλισσες των Μαλίων», το μοναδικό μινωικό κόσμημα της Μέσης Εποχής του Χαλκού (περίπου 1.700 π.Χ.), που αντικατοπτρίζει τη γονιμότητα και την αρμονία.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Από την ίδρυσή της ως τις μέρες μας, η APIVITA παραμένει πιστή στις αξίες και στην αποστολή της να προάγει έναν φυσικό τρόπο ζωής.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΘΥΝΗ

Η APIVITA έχει ελαχιστοποιήσει τις επιπτώσεις της λειτουργίας της στο φυσικό περιβάλλον. Για αυτόν τον λόγο αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την προστασία του περιβάλλοντος και επενδύει στην εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση όλων των εργαζομένων, των συνεργατών, των πελατών και των φίλων της.

Διαβάστε περισσότερα
Newsletter:
Ακολουθήστε Μας: