Εγγραφείτε στο Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τα
νέα μας στο email σας!

Η εγγραφή σας έγινε με επιτυχία. Σας ευχαριστούμε!
1979

Δύο νέοι φαρμακοποιοί, ο Νίκος και η Νίκη Κουτσιανά παρασκευάζουν φαρμακευτικές κρέμες με μελισσοκομικά προϊόντα και εκχυλίσματα βοτάνων στο φαρμακείο τους.

Niki and Nikos Koutsianas
1979

Γεννιέται η APIVITA, η πρώτη εταιρεία φυσικών καλλυντικών στην Ελλάδα.

apivita is born
1979

Το χαρακτηριστικό μαύρο σαπούνι με πρόπολη και θυμάρι, βρίσκει τη θέση του στο ελληνικό φαρμακείο.

balck soap with propolis and thyme
1979

Η APIVITA δημιουργεί θεραπευτικά σαμπουάν με εκχυλίσματα βοτάνων, στο γυάλινο φαρμακευτικό μπουκάλι.

shampoo with herb elixirs
1991

Αξιοποιώντας και αναδεικνύοντας τις ιδιότητες των αιθερίων ελαίων, κυκλοφορούν τη σειρά ΑROMATHERAPY και τη σειρά εξατομικευμένων καλλυντικών PERSONAL. O guru του marketing Philip Kotler τη χαρακτηρίζει «case study».

aromatherapy line
1990

Τα θεραπευτικά σαμπουάν κατακτούν την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των πελατών των ελληνικών φαρμακείων. Η εταιρεία και τα φυσικά, αποτελεσματικά, ολιστικά προϊόντα της έχουν πλέον παρουσία σε 4. 000 επιλεγμένα φαρμακεία στην Ελλάδα.

2001

2001 Μία ακόμα καινοτομία. Οι express beauty masks, σε συσκευασία μονοδόσεων σε φακελάκια.

express beauty masks
2001

Η APIVITA ταξιδεύει στην Ισπανία. Σήμερα, έχει παρoυσία σε 80 πολυκαταστήματα El corte Ingles, σε 650 φαρμακεία και ένα flagship κατάστημα στη Μαδρίτη.

2001

Η APIVITA κάνει τα πρώτα της βήματα στην Ασία. Σήμερα διαθέτει 11 καταστήματα στο Hong Kong και 10 στην Ιαπωνία.

2007

Ενισχύεται η ανάπτυξη βιολογικών καλλιεργειών ελληνικών βοτάνων και η συνεργασία με τοπικούς καλλιεργητές σε ολόκληρη την Ελλάδα.

2007

Από την κρέμα με μέλι ....σε μία καινοτομία και ευρεσιτεχνία. QUEEΝ BEE. Με ενσωματωμένη την καινοτομία της ενθυλάκωσης του βασιλικού πολτού, δημιουργείται μία μοναδική κρέμα. Την ίδια χρονιά παρουσιάζονται και οι σειρές του προσώπου που καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες και τύπους δέρματος, first line, aqua vita, wine elixir.

2013

Λειτουργεί η μονάδα παραγωγής και συσκευασίας στις νέες βιοκλιματικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας.

2013

Ανοίγει τις πόρτες του το APIVITA Experience Store, στο κέντρο της Αθήνας. ‘Ενα καινοτόμο κατάστημα που προσφέρει στους πελάτες ολοκληρωμένη εμπειρία ολιστικής προσέγγισης υγείας και ομορφιάς.

APIVITA Experience Store
2014

Η ΑPIVITA γιορτάζει 35 χρόνια δημιουργίας και καινοτομίας με παρουσία σε 14 χώρες.

apivita celebrates 35 years of innovation and development in 14 countries

ΙΣΤΟΡΙΑ

Το 1972, οι ιδρυτές της APIVITA Νίκος και Νίκη Κουτσιανά, ως νέοι φαρμακοποιοί, δημιούργησαν τα πρώτα τους φυσικά καλλυντικά, χρησιμοποιώντας μελισσοκομικά προϊόντα και εκχυλίσματα βοτάνων. Εμπνεύστηκαν από την κοινωνία της μέλισσας, τη μοναδική βιοποικιλότητα της ελληνικής φύσης και την ολιστική προσέγγιση του Ιπποκράτη για την υγεία, την ομορφιά και την ευεξία.

Το 1979 δημιούργησαν την APIVITA. Tο όνομά της, προέρχεται από τις λατινικές λέξεις Apis (μέλισσα) και Vita (ζωή), και σημαίνει «η ζωή της μέλισσας». Ένα όνομα που αντανακλά τη φιλοσοφία της εταιρείας, η οποία ως ζωντανός οργανισμός, όπως η μέλισσα σε όλη τη διάρκεια της ζωής της, δημιουργεί συνεχώς αξία. Αξία στην κοινωνία, στο φυσικό περιβάλλον, στην οικονομία.

Η APIVITA είναι μια εταιρεία με ισχυρή φιλοσοφία, αξίες, κοινωνική υπευθυνότητα, παράδοση και καινοτομία. Έχει εξελιχθεί σε ένα διαρκώς εξελισσόμενο σύμπαν από ανθρώπους, προϊόντα, σκοπούς, αξίες, όνειρα και νέα εγχειρήματα.

Έχει αναπτύξει και εδραιώσει πάνω από τριακόσια φυσικά, αποτελεσματικά και ολιστικά προϊόντα για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, ενσωματώνοντας σε αυτά υψηλής βιολογικής αξίας μελισσοκομικά προϊόντα, εκχυλίσματα από ελληνικά βότανα, αγνά αιθέρια έλαια και πολλές πράσινες καινοτομίες και ευρεσιτεχνίες.

Η APIVITA είναι τρόπος ζωής: Τρόπος ζωής που μοιράζεται με τους εργαζόμενούς της στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με προμηθευτές, συνεργάτες μελισσοκόμους και καλλιεργητές, πανεπιστημιακούς δάσκαλους και ερευνητές, συνεργάτες φαρμακοποιούς και τους πελάτες της σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το πάθος και το όραμα της APIVITA απλώνεται μέσω των προϊόντων της σε 23 χώρες, όπως στην Ελλάδα, Ισπανία, Κύπρος, Ιταλία, Πορτογαλία, Βέλγιο, Ρουμανία, Ουκρανία, Ουγγαρία, Κροατία, Βουλγαρία, Αγγλία, Ιρλανδία, Μάλτα, Χονγκ Κονγκ, Μαυροβούνιο, Ρωσία, Ταιβάν, Κίνα, Νότια Αφρική, Τυνησία, Ελβετία και Μαρόκο.

APIVITA GLOBAL EXPERIENCE

Η διεθνής παρουσία της APIVITA μέσα από ένα virtual tour στους χώρους και στα καταστήματά μας, σε διαφορετικές πόλεις του κόσμου.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Από την ίδρυσή της ως τις μέρες μας, η APIVITA παραμένει πιστή στις αξίες και στην αποστολή της να προάγει έναν φυσικό τρόπο ζωής.

Διαβάστε περισσότερα
Newsletter:
Ακολουθήστε Μας: