Ολιστική Φυσική Φροντίδα κατά της Τριχόπτωσης!

94% των ανδρών και γυναικών είδαν τα μαλλιά τους πιο πυκνά και δυνατά*
87% των γυναικών είπαν ότι αυξάνει τον όγκο της τρίχας**

Σε καθημερινή βάση, χάνουμε περίπου 50-100 τρίχες από τα μαλλιά μας, στη θέση των οποίων φυτρώνουν νέες. Όταν η απώλεια αυτή είναι διπλάσια και διαρκεί για διάστημα άνω των 2 μηνών, τότε μιλάμε για περιστασιακή ή μόνιμη τριχόπτωση και εντοπίζεται τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες.

Πολλοί παράγοντες συμβάλλουν στην τριχόπτωση και στην απώλεια της πυκνότητας των μαλλιών. Κληρονομικότητα, ορμονικοί παράγοντες, ηλικία, στρες, κακή διατροφή, φαρμακευτική αγωγή, συχνή χρήση προϊόντων styling αλλά και ο ήλιος-περιβάλλον είναι μερικοί απ’ αυτούς.

Το HIPPOPHAE TONIC COMPLEX είναι ένα καινοτόμο σύμπλοκο ενεργοποίησης που αναπτύχθηκε στα εργαστήρια της APIVITA και έχει αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στη ζωή της τρίχας. Συνδυάζει τη συμπυκνωμένη δύναμη του Ιπποφαούς, μιας υπερτροφής, ενός «superfood» για τα μαλλιά με τις ισχυρές τονωτικές & αντιοξειδωτικές ιδιότητες του δενδρολίβανου.


ΚΥΡΙΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ:

  • Αυξάνει το χρόνο ζωής των μαλλιών
  • Διεγείρει την ανάπτυξη νέων τριχών

Για να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά η τριχόπτωση χρειάζεται ολιστική αγωγή και ένα ολοκληρωμένο σύστημα περιποίησης. Σε κάθε περίπτωση η πρόληψη είναι πολύ σημαντική.

Το ολοκληρωμένο σύστημα που προτείνει η APIVITA για άνδρες και γυναίκες αποτελείται από το αντίστοιχο Τονωτικό Σαμπουάν κατά της Τριχόπτωσης για Άνδρες, Τονωτικό Σαμπουάν κατά της Τριχόπτωσης για Γυναίκες, Hair Loss Lotion κατά της Τριχόπτωσης, Hair Loss Night Serum – Διφασικός Ορός Νύχτας κατά της Τριχόπτωσης και Τονωτική Κρέμα για Αδύναμα Μαλλιά με Hippophae TC & δενδρολίβανο.

* Αξιολόγηση 50 ανδρών και γυναικών, χρήση της Hair Lotion για 2 μήνες
** Αξιολόγηση 30 γυναικών με εποχιακή τριχόπτωση, χρήση του Hair Loss Night Serum για 2 μήνες