Subscribe to the newsletter

Subscribe to our newsletter to receive the latest
news in your inbox!

Thanks, your address has been added
Η συσκευασία περιλαμβάνει:

1. Κρέμα βαφή σε σωληνάριο, 50ml
2. Γαλάκτωμα ενεργοποίησης χρώματος σε φιαλίδιο με απλικατέρ, 75ml
3. Κρέμα μαλλιών για μετά τη βαφή σε 2 φακελάκια, 15ml
4. Ένα ζευγάρι γάντια μιας χρήσης κολλημένα στο πίσω μέρος του φυλλαδίου χρήσης
5. Ένα φυλλάδιο με οδηγίες χρήσης

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1. Αφαιρέστε τα κοσμήματα σας 3. Φορέστε τα γάντια που παρέχονται στην συσκευασία κατά την εφαρμογή της βαφής
2. Προστατέψτε τα ρούχα σας καλύπτοντας τους ώμους σας με μία πετσέτα. 4. Απλώστε μικρή ποσότητα ελαίου στο στεφάνι ώστε να μην βάψετε την επιδερμίδα στη συγκεκριμένη περιοχή

TIPS

1. Για καλύτερα αποτελέσματα εξασφαλίστε ότι η θερμοκρασία δωματίου κατά τη διάρκεια εφαρμογής δεν είναι χαμηλότερη από 20oC 3. Πραγματοποιήστε το τεστ ευαισθησίας 48 ώρες πριν την εφαρμογή του προϊόντος ώστε να ελέγξετε την ατομική σας ανοχή στη βαφή
2. Για μεγαλύτερη διάρκεια στο χρώμα μην ξαναλούσετε τα μαλλιά νωρίτερα από 24 ώρες 4. Αποφύγετε τη χρήση λαδιού και μάσκας μαλλιών μία εβδομάδα πριν και μία εβδομάδα μετά τη βαφή.
ΒΑΦΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΛΛΙΑ

• Αν βάφετε για πρώτη φορά τα μαλλιά σας
• Αν δεν έχετε βάψει τα μαλλιά σας τους τελευταίους Μήνες


STEP 1
Προστατέψτε τα ρούχα σας, τοποθετώντας μια πετσέτα στους ώμους κατά την εφαρμογή της βαφής και αν φοράτε κοσμήματα αφαιρέστε τα. Φορέστε τα γάντια που υπάρχουν στη συσκευασία. Απλώστε μικρή ποσότητα έλαιο κοντά στο στεφάνι των μαλλιών ώστε να μη βάψετε το δέρμα σας.
STEP 2
Αδειάστε όλο το περιεχόμενο του σωληναρίου της κρέμας βαφής (A) στο φιαλίδιο ενεργοποίησης χρώματος (Β). Αναλογία ανάμιξης : 1:1.5
STEP 3
Κλείστε το καπάκι του φιαλίδιου (Β) και ανακινήστε μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιογενές. Κόψτε αμέσως την άκρη του απλικατέρ του φιαλιδίου ενεργοποίησης χρώματος (Β) και ξεκινήστε ΑΜΕΣΑ την εφαρμογή σε ΣΤΕΓΝΑ μαλλιά.
STEP 4
Εφαρμόστε τμηματικά το μείγμα της βαφής στις ρίζες, χρησιμοποιώντας την άκρη του απλικαντέρ του φιαλιδίου για να ξεχωρίσετε τις τούφες των μαλλιών. Κάντε απαλό μασάζ σε κάθε τμήμα. Συνεχίστε την κατανομή του υπόλοιπου, προϊόντος ομοιόμορφα σε όλη την τρίχα.

Αφήστε το μείγμα να δράσει για 30 λεπτά.

Το μείγμα δεν τρέχει.

Σε περίπτωση επίμονων λευκών, συνιστάται να αφήσετε το προϊόν για 10 επιπλέον λεπτά (συνολικός χρόνος εφαρμογής στις ρίζες: 40 λεπτά).
...Διαβάστε περισσότερα ...Διαβάστε λιγότερα
STEP 5
Μετά το τέλος του χρόνους αναμονής, φορέστε τα γάντια και κάντε μασάζ απευθείας στο τριχωτό της κεφαλής χωρίς την προσθήκη νερού, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στα περιγράμματα και το μέτωπο για να αφαιρέσετε τους λεκέδες.

Στη συνέχεια, προσθέστε μία μικρή ποσότητα ζεστό νερό και συνεχίστε κάνοντας μασάζ ώστε να μετατραπεί το μείγμα σε αφρό.
...Διαβάστε περισσότερα ...Διαβάστε λιγότερα
STEP 6
Ξεβγάλετε με άφθονο νερό τα μαλλιά μέχρι το νερό να βγαίνει καθαρό και στη συνέχεια λουστείτε με ένα απαλό σαμπουάν.
STEP 7
Eφαρμόστε το πρώτο φακελάκι της κρέμας μαλλιών για μετά την βαφή από την ρίζα έως τις άκρες. Κάντε καλό μασάζ στα μαλλιά σας για να μπορέσουν τα συστατικά της να εισχωρήσουν στην τρίχα και να σφραγίσουν το χρώμα. Αφήστε την κρέμα να δράσει για 3 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά.
STEP 8
Εφαρμόστε το δεύτερο φακελάκι της κρέμας μετά από 15 μέρες για την ενίσχυση της λάμψης.
EΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΓΙΑ ΒΑΦΗ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ

Σε μηνιαία βάση προτείνεται η επανάληψη μόνο στις ρίζες. Αυτό θα επιτρέψει να αποφύγετε το φαινόμενο επικάθισης χρώματος (ανοιχτή ρίζα/πιο σκούρες άκρες) που μπορεί να προκύψει από τις επαναληπτικές βαφές .

1. Προετοιμάστε τη βαφή ακολουθώντας τα βήματα 1 έως 3
2. Απλώστε το μείγμα στις ρίζες σχηματίζοντας χωρίστρες με την άκρη του απλικατέρ (Β). Αφήστε το προϊόν να δράσει για 30 λεπτά.
3. ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΘΩΡΙΑΣΕΙ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΚΡΕΣ: Απλώστε το υπόλοιπο μείγμα βαφής κατά μήκος των μαλλιών. Αφήστε το για επιπλέον 5-10 λεπτά.
4. Ολοκληρώστε τη διαδικασία ακολουθώντας τα βήματα 5 έως 8.

Το τελικό χρωματικό αποτέλεσμα είναι ο συνδυασμός της βάσης των μαλλιών, είτε αυτά είναι φυσικά είτε είναι βαμμένα, και της απόχρωσης βαφής που θα επιλέξετε. Στην περίπτωση που χρησιμοποιήσετε μισό σωληνάριο βαφής, φυλάξτε ξεχωριστά την κρέμα και ξεχωριστά το απλικαντέρ μέχρι την επόμενη εφαρμογή. Είναι σημαντικό να τηρείτε τη σωστή αναλογία ανάμιξης (1 : 1,5) διότι αν αυτή αλλάξει, τότε η απόδοση του χρώματος δεν θα είναι σωστή και η κάλυψη των λευκών ανεπαρκής. Αν έχετε κάνει περμανάντ ή ισιωτική, περιμένετε 15 ημέρες πριν βάψετε τα μαλλιά σας. Για την καθημερινή φροντίδα των μαλλιών σας και για να παρατείνετε τη λάμψη και την ζωντάνια του χρώματος των μαλλιών, σας προτείνουμε τη χρήση της σειράς Color της APIVITA.
Για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα και μία αποτελεσματική κάλυψη των λευκών, είναι πολύ σημαντικό να εφαρμόσετε ΑΡΚΕΤΗ ποσότητα βαφής, κάνοντας ΛΕΠΤΕΣ χωρίστρες. Αν έχετε ανταύγειες, πιθανά να χρειαστεί πάνω από μία εφαρμογή για να επιτευχθεί ομοιόμορφο χρώμα. Εάν έχετε βάψει τα μαλλιά σας με χένα ή οποιαδήποτε άλλη ημιμόνιμη βαφή περιμένετε μέχρι να φύγει τελείως η βαφή πριν τα βάψετε ξανά, ώστε να πετύχετε ομοιόμορφο αποτέλεσμα.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Οι βαφές μαλλιών μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για χρήση σε άτομα ηλικίας κάτω των 16 ετών. Τα προσωρινά τατουάζ μαύρης χένας μπορεί να σας αυξήσουν τον κίνδυνο αλλεργίας.

ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΦΗ ΕΑΝ:

Έχετε εξανθήματα στο πρόσωπο ή ευαίσθητο, ερεθισμένο και πληγωμένο τριχωτό της κεφαλής. Είχατε κάποια αλλεργική αντίδραση σε ένα προσωρινό τατουάζ μαύρης χένας στο παρελθόν.
Πραγματοποιείστε έλεγχο ευαισθησίας 48 ώρες πριν την εφαρμογή του προϊόντος, ακόμη και αν έχετε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν βαφή της ίδιας ή άλλης μάρκας.
Έχετε υποστεί οποιαδήποτε αντίδραση μετά το βάψιμο των μαλλιών σας.
Πραγματοποιείστε έλεγχο ευαισθησίας 48 ώρες πριν την εφαρμογή του προϊόντος, ακόμη και αν έχετε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν βαφή της ίδιας ή άλλης μάρκας. Η έλλειψη οποιασδήποτε αντίδρασης στο τεστ ευαισθησίας, δεν εγγυάται την απουσία μελλοντικής ευαισθησίας ή αλλεργικής αντίδρασης.

Οδηγίες για τον έλεγχο ευαισθησίας:

Σκοπός του τεστ ευαισθησίας είναι να ελέγξει την ατομική σας ανοχή απέναντι στο προϊόν. Αναμίξτε περίπου 5 γρ. της κρέμας βαφής με 7,5 γρ. γαλακτώματος ενεργοποίησης χρώματος σε πλαστικό ή γυάλινο δοχείο. Επαναλάβετε την εφαρμογή 2-3 φορές, αφήνοντας το μείγμα να στεγνώσει ανάμεσα στις εφαρμογές. Εάν εμφανιστεί ερεθισμός, οίδημα ή κνησμός κατά τη διάρκεια της διαδικασίας του τεστ, ξεβγάλτε αμέσως με χλιαρό νερό και σταματήστε την εφαρμογή. Αν μετά την εφαρμογή της βαφής ή μέσα στις επόμενες ημέρες εμφανιστεί, κνησμός, ερεθισμός οίδημα ή εξανθήματα, αναζητήστε άμεσα τη συμβουλή του γιατρού σας.
Καθαρίστε καλά με οινόπνευμα μια μικρή περιοχή (1 cm2) του δέρματος πίσω από τα αυτιά σας ή στο βραχίονα. Εφαρμόστε το μείγμα με μια μπατονέτα στην περιοχή του δέρματος που έχετε προετοιμάσει (1 cm2). Αφήστε το για 48 ώρες. Μην ξεπλύνετε το δέρμα σας. Εάν δεν παρουσιαστεί αλλεργική αντίδραση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν. Εάν ο ερεθισμός εξαπλώνεται γρήγορα και αισθανθείτε αδιαθεσία ή ζαλάδα, δυσκολία στην αναπνοή ή / και οίδημα σε πρόσωπο και μάτια, ξεβγάλτε αμέσως, σταματήστε την εφαρμογή και συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.
Η κρέμα βαφή μπορεί να περιέχει φαινυλενοδιαμίνες (διαμινοτολουόλια). Το γαλάκτωμα ενεργοποίησης χρώματος περιέχει υπεροξείδιο του υδρογόνου.

Προσοχή:

Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια & το δέρμα. Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα ή τα μάτια ξεπλύντε αμέσως με άφθονο νερό. Να φοράτε πάντα τα κατάλληλα διαθέσιμα γάντια καθ’ όλη την προετοιμασία, την εφαρμογή και το τελικό ξέπλυμα του προϊόντος. Κρατήστε το μακριά από τα παιδιά. Να μη χρησιμοποιείται σε παιδιά.
Μη χρησιμοποιείτε τη βαφή για να βάψετε βλεφαρίδες ή φρύδια. Η μη τήρηση της οδηγίας αυτής μπορεί να προκαλέσει τύφλωση. Ξεπλύνετε καλά τα μαλλιά σας μετά από κάθε εφαρμογή.

Προφυλάξεις:

Εάν το προϊόν (γαλάκτωμα ενεργοποίησης χρώματος ή το μείγμα της βαφής) έρθει σε επαφή με τα μάτια, ξεπλύνετε αμέσως με άφθονο νερό. Αν φοράτε φακούς επαφής αφαιρέστε τους πριν ξεπλύνετε επιμελώς τα μάτια σας. Εάν ο ερεθισμός επιμένει, συμβουλευτείτε τον ιατρό σας. Μην εισπνέετε και μην καταπίνετε το προϊόν. Μην εφαρμόζετε τη βαφή σε μαλλιά που έχουν βαφεί με χένα ή με μεταλλικά χρώματα. Αφαιρέστε όλα τα μεταλλικά αντικείμενα από τα μαλλιά σας πριν τη βαφή. Μη χρησιμοποιείτε μεταλλικά σκευή/ εργαλεία κατά τη διαδικασία της βαφής. Μην κάνετε περμανάντ στα μαλλιά σας 15 μέρες πριν ή μετά τη βαφή. Προετοιμάστε και εφαρμόστε το προϊόν σε ένα καλά αεριζόμενο και δροσερό χώρο. Μην υπερβαίνετε τον προτεινόμενο χρόνο εφαρμογής της βαφής. Φυλάξτε το προϊόν σε δροσερό μέρος, μακριά από πηγές θερμότητας ή φωτός. Χρησιμοποιήστε το άμεσα μετά την ανάμειξη. Μετά τη χρήση, ποτέ μη φυλάτε, προϊόν που περίσσεψε. Χρησιμοποιήστε το προϊόν μόνο με τον ενδεδειγμένο τρόπο.

Newsletter:
Ακολουθήστε Μας: