Subscribe to the newsletter

Subscribe to our newsletter to receive the latest
news in your inbox!

Thanks, your address has been added

Γιατί να επιλέξω τη βαφή My Color Elixir;

Γιατί η My Color Elixir με Color Magnet της APIVITA, μαγνητίζει το χρώμα και την ομορφιά στα μαλλιά!

Η My Color Elixir θα χαρίσει στα μαλλιά ζωντάνια και λαμπερό χρώμα μεγάλης διάρκειας! Συνδυάζει την εξαιρετική χρωματική απόδοση, με την πλήρη κάλυψη των λευκών μαλλιών, ενώ παράλληλα φροντίζει την τρίχα και μειώνει τη φθορά της. Έτσι, όσο βάφεις τα μαλλιά σου, η My Color Elixir προσφέρει βαθιά φροντίδα και αναδόμηση στην τρίχα.

Η νέα σειρά βαφών λειτουργεί με το καινοτόμο σύστημα Color Magnet, ένα σύστημα 2 βημάτων που έχει σαν αποτέλεσμα καλύτερη κάλυψη και πιο λαμπερό χρώμα που διαρκεί! Στο πρώτο βήμα η κρέμα βαφής με 3 πολύτιμα έλαια (argan, αβοκάντο και ελιάς) εξασφαλίζει τέλεια κάλυψη των λευκών και λάμψη. Τα έλαια δρουν σαν ντόμινο το ένα μετά το άλλο για να σταθεροποιήσουν το χρώμα και να επανορθώσουν τη δομή της τρίχας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας βαφής των μαλλιών. Στο δεύτερο βήμα, η κρέμα περιποίησης για μετά τη βαφή με υαλουρονικό οξύ και εκχυλίσματα μελιού, σφραγίζει το χρώμα στην τρίχα, ενυδατώνει τα μαλλιά και δημιουργεί ένα φίλμ προστασίας που μεγιστοποιεί την ένταση και τη λάμψη. Τώρα έχουμε το δικό μας μυστικό για υγιή μαλλιά που ακτινοβολούν!

Με 34 αποχρώσεις, εύκολη στη χρήση, με κρεμώδη υφή και ευχάριστο άρωμα!

H φόρμουλα δεν περιέχει: PPD, αμμωνία, οινόπνευμα, ρεζορκινόλη, σιλικόνη, αλλά και μια σειρά από άλλες ανεπιθύμητες ουσίες που ερεθίζουν το τριχωτό και επιβαρύνουν το περιβάλλον.

Πώς να επιλέξω την κατάλληλη απόχρωση;

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως το χρώμα της βάσης και το ποσοστό λευκών.
Για προσωπικές συμβουλές, μην διστάζετε να επικοινωνήσετε με το κομμωτήριο του καταστήματός μας στη Σόλωνος 6, Κολωνάκι (Τ: 210 3640560) όπου οι Hair Experts της Apivita θα χαρούν να σας προτείνουν την απόχρωση που θα σας δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα ή απευθυνθείτε σε ένα εξουσιοδοτημένο σημείο πώλησης: φαρμακεία, Hondos Center και Attica για να συμβουλευτείτε το χρωματολόγιο της My Color Elixir και να αναζητήσετε εξειδικευμένες συμβουλές.

Τι είναι το Color Magnet?

Ένα καινοτόμο σύστημα που σταθεροποιεί και σφραγίζει το χρώμα στην τρίχα.

Πώς λειτουργεί:

Εξασφαλίστε τη μέγιστη ένταση και διάρκεια στο χρώμα των μαλλιών σας σε 2 βήματα:

Βήμα 1ο: Αποκτήστε τέλεια κάλυψη των λευκών και λάμψη χάρη στην κρέμα βαφής με 3 πολύτιμα έλαια argan, αβοκάντο και ελιά, που δρουν συνδυαστικά για να σταθεροποιήσουν το χρώμα και να επανορθώσουν τη δομή της τρίχας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας βαφής των μαλλιών.

Βήμα 2ο: Ενισχύστε την ένταση και τη λάμψη εφαρμόζοντας την κρέμα περιποίησης για μετά τη βαφή με υαλουρονικό οξύ και εκχύλισμα μελιού που ενυδατώνει τα μαλλιά, δημιουργώντας ένα φιλμ προστασίας που σφραγίζει το χρώμα στην τρίχα και αναδεικνύει τη λάμψη των βαμμένων μαλλιών.

Αποτέλεσμα, η τρίχα κρατά σαν μαγνήτης το χρώμα.

Υπάρχει αντιστοίχιση ανάμεσα στη παλιά και νέα σειρά βαφών APIVITA;

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, μεταξύ των οποίων το φυσικό χρώμα των μαλλιών ή η απόχρωση των ήδη βαμμένων μαλλιών, το ποσοστό λευκών, καθώς και οι βαθμοί του γαλακτώματος ενεργοποίησης χρώματος. Συνεπώς θα πρέπει η κάθε σειρά βαφών να προσεγγίζεται με διαφορετικό τρόπο. Για προσωπικές συμβουλές, μην διστάζετε να επικοινωνήσετε με το κομμωτήριο του καταστήματός μας στη Σόλωνος 6, Κολωνάκι (Τ: 210 3640560) όπου οι Hair Experts της Apivita θα χαρούν να σας προτείνουν την απόχρωση που θα σας δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα ή απευθυνθείτε σε ένα εξουσιοδοτημένο σημείο πώλησης: φαρμακεία, Hondos Center και Attica για να συμβουλευτείτε το χρωματολόγιο της My Color Elixir και να αναζητήσετε εξειδικευμένες συμβουλές.

Πόσους τόνους μπορώ να αλλάξω το χρώμα στα μαλλιά μου;

ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΛΛΙΑ

Μπορείτε να ξανοίξετε το χρώμα των μαλλιών σας από 1 εως 3 τόνους σε σύγκριση με την φυσική απόχρωση της ρίζας σας ανάλογα με το γαλάκτωμα ενεργοποίησης:
-1-2 τόνους, χρησιμοποιώντας Γαλάκτωμα Ενεργοποίησης Χρώματος 20Vol
-2-3 τόνους χρησιμοποιώντας Γαλάκτωμα Ενεργοποίησης Χρώματος 30Vol.

Μπορείτε να τα σκουρύνετε επιλέγοντας οποιαδήποτε πιο σκούρα απόχρωση χωρίς περιορισμούς.

Tip: Το φυσικό χρώμα είναι αυτό που βλέπετε στις ρίζες και όχι στις άκρες των μαλλιών.

ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ

Επιλέξτε μια βαφή στον ίδιο τόνο απόχρωσης με το βαμμένο χρώμα τον μαλλιών σας ή μία βαφή πιο σκούρου τόνου. Τα ήδη βαμμένα μαλλιά δεν μπορούν να ανοίξουν με μια επόμενη βαφή. Για περαιτέρω ξάνοιγμα χρειάζονται τεχνικές κομμωτηρίου που δεν μπορούν να εφαρμοστούν στο σπίτι.

Τι σημαίνει η αρίθμηση στις βαφές;

My Color Elixir με 34 αποχρώσεις διαχωρισμένες σε 7 οικογένειες χρωμάτων, που συνοψίζονται στον παρακάτω πίνακα:

Το πρώτο ψηφίο πριν την τελεία χαρακτηρίζει τον τόνο της βαφής, δηλαδή πόσο σκούρα ή πόσο ανοιχτή είναι η βάση της. Οι τόνοι πάνε από το 1 έως το 10:
1. Μαύρο, 3. Καστανό σκούρο, 4. Καστανό, 5. Καστανό ανοιχτό, 6. Ξανθό σκούρο, 7. Ξανθό,
8. Ξανθό ανοιχτό, 9. Ξανθό πολύ ανοιχτό,  10. Κατάξανθο.

Το πρώτο ψηφίο αμέσως μετά την τελεία χαρακτηρίζει την βασική απόχρωση, δηλαδή το συγκεκριμένο χρωματικό χαρακτήρα κάθε βαφής, ή διαφορετικά τα συμπληρωματικά χρώματα που αναμειγνύονται με τα βασικά για να δημιουργηθούν νέες αποχρώσεις:
.1 Σαντρέ (μπλε), .8 Περλέ (μωβ), .3 Μελί (κίτρινο),.7 Μπεζ (πράσινο), .4 Χάλκινο (πορτοκαλί), .5 Μαονί, .6 Κόκκινο.

Το δεύτερο ψηφίο μετά την τελεία υποδηλώνει την δευτερεύουσα απόχρωση ή διαφορετικά το δευτερεύον ρεφλέ, σε μικρότερη όμως ποσότητα.
Για παράδειγμα « .18 » :  Το πρώτο νούμερο σημαίνει ότι είναι κατά βάση σαντρέ και το δεύτερο μας φανερώνει ότι έχει όμως και λίγα περλέ ρεφλέ. 

Όταν τα δυο ψηφία μετά την τελεία είναι ίδια υποδηλώνει ένα έντονο αποτέλεσμα. Για παράδειγμα το .11 χαρακτηρίζει ένα έντονο σαντρέ.

Έχω έντονα, επίμονα λευκά. Πως να πετύχω την τέλεια κάλυψη;

  • Αν έχετε περισσότερο από 50% λευκά μαλλιά, ή επίμονα λευκά μαλλιά, συνδυάστε την απόχρωση της επιλογής σας με την αντίστοιχη απόχρωση από την γκάμα των ΦΥΣΙΚΩΝ χρωμάτων. Πχ Αν επιλέξετε την απόχρωση 7.44 αναμείξτε μισό σωληνάριο με την ΦΥΣΙΚΗ απόχρωση 7.0. Για τις άκρες χρησιμοποιείστε μόνη της την απόχρωση 7.44.
  • Προτιμήστε τη χρήση πινέλου για πιο λεπτομερή εφαρμογή.
  • Βεβαιωθείτε ότι έχετε τοποθετήσει επαρκή ποσότητα βαφής στις λευκές ρίζες.
  • Αφήστε την βαφή να δράσει για 40 λεπτά

Έχω ανταύγειες στα μαλλιά μου. Μπορώ να χρησιμοποιήσω τη βαφή My Color Elixir;

Ναι! Αν τα μαλλιά σας έχουν ανταύγειες, πιθανά να χρειαστεί πάνω από μία εφαρμογή για να επιτευχθεί ομοιόμορφο χρώμα. Για καλύτερη κάλυψη επιλέξτε κάποιο από τα βασικά χρώματα (Χ.0) και προτιμήστε ένα ζεστό ή ουδέτερο τόνο για να αποφύγετε την εμφάνιση ανεπιθύμητου πράσινου ρεφλέ.

Αν οι ανταύγειες έχουν γίνει με ντεκαπάζ, υπάρχει η πιθανότητα να αλλοιωθούν τα ρεφλέ της επιλεγόμενης απόχρωσης. Εξειδικευμένες τεχνικές κομμωτικής ενδέχεται να είναι απαραίτητες για να πετύχετε μια ομοιόμορφη κάλυψη.

Eχω κάνει ντεκαπάζ. Μπορώ να χρησιμοποιήσω τη βαφή My Color Elixir;

Αν έχετε πολύ ανοιχτά ξανθά μαλλιά ή ανταύγειες (σε τόνους 9 & 10) που έχουν γίνει με ξανθιστικά προϊόντα (ντεκαπαζ), αποφύγετε τις ψυχρές/σαντρέ αποχρώσεις και προτιμήστε τις θερμές και ουδέτερες (περλέ) αποχρώσεις ώστε να μην πρασινίζουν τα μαλλιά. Εξειδικευμένες τεχνικές κομμωτηρίου ενδέχεται να είναι απαραίτητες για να πετύχετε μια ομοιόμορφη κάλυψη.

Χρησιμοποιούσα χένα και θέλω να βάψω τα μαλλιά μου με τη βαφή My Color Elixir. Μπορώ;

Εάν έχετε βάψει τα μαλλιά σας με χένα ή οποιαδήποτε άλλη ημιμόνιμη βαφή περιμένετε μέχρι να φύγει τελείως η βαφή πριν τα βάψετε, ώστε να πετύχετε ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Χρησιμοποιώ άλλη βαφή ή βάφω τα μαλλιά μου στο κομμωτήριο αλλά τώρα θέλω να χρησιμοποιήσω τη βαφή My Color Elixir. Mπορώ;

Ναι! Aν βάφατε τα μαλλιά σας με οποιαδήποτε άλλη μόνιμη βαφή μαλλιών ή βάφατε τα μαλλιά σας στο κομμωτήριο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη βαφή My Color Elixir. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για εύκολη εφαρμογή στο σπίτι.

Επιλέξτε την απόχρωση που σας ταιριάζει ανάμεσα στην γκάμα 34 χρωμάτων ακολουθώντας τις οδηγίες για την επιλογή απόχρωσης.

Mε βολεύει να χρησιμοποιήσω τη βαφή με πινέλο και μπολ. Μπορώ;

Ναι! Αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη βαφή με πινέλο και μπολ. Αδειάστε το περιεχόμενο του σωληναρίου σε ένα γυάλινο ή πλαστικό μπολ και στη συνέχεια προσθέστε το γαλάκτωμα ενεργοποίησης. Ανακατέψτε καλά με το πινέλο ώστε το μείγμα να γίνει ομοιογενές και ξεκινήστε άμεσα την εφαρμογή.

Είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσω την "Κρέμα Μαλλιών για μετά τη βαφή";

Ναι! Η "Κρέμα Μαλλιών για μετά τη βαφή" είναι απαραίτητη καθώς σταθεροποιεί και σφραγίζει το χρώμα στην τρίχα. Αποτελεί το δεύτερο βήμα για την ενεργοποίηση του Color Magnet. Ενισχύει την ένταση και τη λάμψη χάρη στο υαλουρονικό οξύ και στο εκχύλισμα μελιού που ενυδατώνουν τα μαλλιά, δημιουργώντας ένα φιλμ προστασίας που σφραγίζει το χρώμα στην τρίχα και αναδεικνύει τη λάμψη των βαμμένων μαλλιών.

Newsletter:
Ακολουθήστε Μας: