Εγγραφείτε στο Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τα
νέα μας στο email σας!

Η εγγραφή σας έγινε με επιτυχία. Σας ευχαριστούμε!

ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΗΝ APIVITA

Το “επιχειρείν” της Apivita έχει γνώμονα την αειφορία. Eπιχειρούμε με αρμονία, με ηθική και με υψηλή συναισθηματική και οικολογική νοημοσύνη. Πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι κάνουν τη διαφορά και ότι καθένας από εμάς χαράσσει τη δική του πορεία και αφήνει το δικό του θετικό «αποτύπωμα».

Δημιουργούμε ένα δυναμικά εξελισσόμενο, ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον, για ανθρώπους οι οποίοι έχουν πίστη στη φιλοσοφία και τις αξίες της εταιρίας. Είναι άνθρωποι ευαισθητοποιημένοι, που σέβονται και προστατεύουν το φυσικό περιβάλλον και νοιάζονται για τους συναθρώπους τους. Στην εργασία τους, είναι αυτοπαρακινούμενοι, δραστήριοι, ευρηματικοί, δημιουργικοί, διατηρώντας τη μοναδικότητα της εταιρίας. Συνεργάζονται αρμονικά, προσανατολισμένοι στο όραμα και την επίτευξη των ατομικών και εταιρικών στόχων .

Στην APIVITA ενθαρρύνουμε την εξέλιξη των προικισμένων ανθρώπων μας, με την ανάπτυξη: Ηγετικών ικανοτήτων, συναισθηματικής νοημοσύνης, ευελιξίας, καινοτομίας, πρωτοβουλίας, ομαδικότητας, συνέργειας, προσανατολισμού στον πελάτη, επιχειρηματικής σκέψης. Οι άνθρωποί μας έχουν την ευκαιρία να εξελιχθούν μέσα από προγράμματα εκπαίδευσης, ανάπτυξης γνώσεων και εμπειριών σε επαγγελματικές δεξιότητες, την κοινωνία της μέλισσας, τη βιοποικιλότητα της ελληνικής φύσης και τον ελληνικό πολιτισμό, εντός και εκτός του χώρου εργασίας.

Εάν σας ενδιαφέρει η απασχόληση στην APIVITA και ο τρόπος ζωής σας ταιριάζει με τη φιλοσοφία μας μπορείτε να στείλετε βιογραφικό στο Tμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού: hr@apivita.com

Δηλώστε ενδιαφέρον για τις παρακάτω ανοιχτές θέσεις εργασίας:


Διαβάστε την Πολιτική Προστασίας Απορρήτου Υποψηφίων Εργαζομένων

Newsletter:
Ακολουθήστε Μας: