Εγγραφείτε στο Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τα
νέα μας στο email σας!

Η εγγραφή σας έγινε με επιτυχία. Σας ευχαριστούμε!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

close

Η APIVITA ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ
ΣΤΟ ΤΗE APIVITA EXPERIENCE STORE

To νέο μας κατάστημα είναι το «επιστέγασμα» μίας πολύχρονης εμπειρίας, το απόσταγμα μιας μεγάλης διαδρομής...Όλα αυτά τα χρόνια, οι εμπνεύσεις μας, η πλούσια ελληνική χλωρίδα,η κοινωνία της μέλισσας και η ολιστική προσέγγιση του Ιπποκράτη για την υγεία και την ομορφιά, αξιοποιήθηκανμε τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προκειμένου να δημιουργήσουμε καινοτόμα φυσικά προϊόντα υψηλής αποτελεσματικότητας.

Περιπλανηθείτε στο χώρο και ανακαλύψτε σε κάθε μας προϊόν, την ιδιαίτερη αξία του, τη μοναδικότητά του, τη φιλοσοφία μας, το όραμά μας για έναν κόσμο πιο πράσινο. Γιατί APIVITA είναι κάτι παραπάνω από ένα προϊόν. Είναι τρόπος ζωής. Ζήστε αυτή την εμπειρία με όλες σας τις αισθήσεις στο νέο μας κατάστημα. Μυρίστε, γευτείτε, αγγίξτε, ακούστε σε ένα χώρο φιλόξενο, άνετο με υψηλή αισθητική.

Στο χώρο του ισογείου, όπου θα βρείτε όλα τα προϊόντα APIVITA, τον επισκέπτη καλωσορίζει ένα μεγάλο τραπέζι φτιαγμένο από ανοιχτές κυψέλες. Το τραπέζι συμβολίζει τη φιλοξενία,την περίφημη ελληνική φιλοξενία, γι’ αυτόκαι σε αυτό πάντα θα βρείτε να σας περιμένει, ένα ζεστό τσάι με μέλι.

Η εντυπωσιακή ελιά που βρίσκεται στο κέντρο του τραπεζιού, φιλοτεχνημένη από το γλύπτη Κωνσταντίνο Βαλαή, ρίχνει με υπερρεαλιστικό τρόπο τον «ίσκιο» της πάνω στο τραπέζι παραπέμποντας στη σοφία, τη γνώσηκαι την ελληνική φύση. Το ταμείο του καταστήματος όπως και η εξωτερική πόρτα είναι έργα του γλύπτη Νίκου-Γιώργου Παπουτσίδη, εμπνευσμένα από τον κόσμο της APIVITA.

Με τα γλυπτά αυτά ο καλλιτέχνης «ανοίγει διάλογο» με τον κόσμο της APIVITA, όπως τα κλαδιά ελιάς, τις μέλισσες, τα σταφύλια, τις φραγκοσυκιές, τους ήλιους και τα αστέρια.

ΤΗE APIVITA EXPERIENCE STORE

Σόλωνος 6 & Κανάρη, Κολωνάκι,
10673 Αθήνα, Ελλάδα
Τηλ: +30 210 3640560
E-mail: experience_store@apivita.com

Βρείτε μας στο χάρτη

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα – Παρασκευή: 10πμ - 9μμ
Σάββατο: 10πμ - 5μμ
Κυριακή: Κλειστά

close

Η APIVITA ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ
ΣΤΟ ΤΗE APIVITA EXPERIENCE STORE

To κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας είναι το «επιστέγασμα» μίας πολύχρονης εμπειρίας, το απόσταγμα μιας μεγάλης διαδρομής. Οι εμπνεύσεις μας, η πλούσια ελληνική χλωρίδα,η κοινωνία της μέλισσας και η ολιστική προσέγγιση του Ιπποκράτη για την υγεία και την ομορφιά, αξιοποιήθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προκειμένου να δημιουργήσουμε καινοτόμα φυσικά προϊόντα υψηλής αποτελεσματικότητας . Περιπλανηθείτε στο χώρο και ανακαλύψτε σε κάθε μας προϊόν, την ιδιαίτερη αξία του, τη μοναδικότητά του, τη φιλοσοφία μας, το όραμά μας για έναν κόσμο πιο πράσινο. Γιατί η APIVITA είναι κάτι παραπάνω από ένα προϊόν. Είναι τρόπος ζωής. Ζήστε αυτή την εμπειρία με όλες σας τις αισθήσεις, μυρίστε, γευτείτε, αγγίξτε, ακούστε σε ένα χώρο φιλόξενο, άνετο με υψηλή αισθητική.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ