НАТУРАЛНИ -ЕФИКАСНИ -ХОЛИСТИЧНИ

НАТУРАЛНИ

Козметиката на APIVITA комбинира активни съставки с натурален произход, екстракти от гръцки растения, пчелни продукти с висока хранителна стойност и органични етерични масла.

Формулите на APIVITA са с 85-100% натурални съставки и не съдържат силикони, парабени, минерални масла, пропилен гликол, полициклични мускуси, парфюм, фталати и много други съставки, които се асоциират с негативен ефект върху здравето на човека и околната среда.

ЕФИКАСНИ

Отделът за проучване и развитие на APIVITA има богат опит в създаването и развитието на ИНОВАТИВНА натурална и ефикасна козметика. Съставките, използвани в нашите продукти са от най-високо ниво, благодарение на което APIVITA попада в категория „зелена козметика“. В колаборация с гръцки и международни университети и научно-изследователски институти, R&D отделът ни измерва действието и ефикасността на продуктите, провеждайки in vivo и in vitro клинични изследвания.

ХОЛИСТИЧНИ

Вдъхновени от Хипократовата философия, ние подхождаме индивидуално към нуждите на клиентите си. Всеки един от продуктите на APIVITA е мултифункционален: хидратира, предпазва от външни агресивни фактори, предотвратява и се бори с признаците на стареене и други проблеми. В допълнение към благотворното действие, благодарение на чистите, 100% органични етерични масла, продуктите повишават настроението, действайки като ароматерапия за душата.

Последвайте ни:

added to cart

Item(s)

Continue shopping

5

View cart & checkout