A career with APIVITA

Устойчивостта е в основата на бизнес модела на APIVITA. Ние се стремим към хармонични, етични, емоционално и екологично интелигентни избори.

Ние вярваме, че заедно сме по-силни и всеки един от нас може да остави позитивна и значима следа.

Създадохме динамична, развиваща се и позитивна работна среда за хора, които споделят философията и ценностите на компанията. Това са хора, които зачитат и защитават околната среда и се грижат за своите ближни. Екипът на APIVITA е мотивиран, проактивен и изобретателен, което спомага за създаването и поддържането на уникалния характер на компанията. Той работи заедно и в хармония, следвайки мисията на компанията, борейки са за постигането на общите и индивидуалните цели

. В APIVITA, ние даваме възможност на талантливи хора да развиват умения, като емоционална интелигентност, адаптивност, инициативност, иновативност, работа в екип, синергия, ориентация към клиента и предприемаческо мислене. Нашите служители имат възможност за развитие, чрез редовни обучения, образователни програми, предлагащи натрупването на опит и специализация, фокусирани върху професионалните умения, светът на пчелите, биологичното биоразнообразие на гръцката природа и гръцката култура – умения, полезни не само за работното място, но и за начина на живот. Ние предлагаме цялостно развитие, чрез опит в различни области и в международна среда.

Ако описаното по-горе представлява интерес за вас и вашата философия и ценности съвпадат с нашите, моля изпратете вашето CV до нашия отдел за човешки ресурси: hr@apivita.com.

В момента са отворени следните позиции:

Последвайте ни:

added to cart

Item(s)

Continue shopping

5

View cart & checkout